Basis taxaties Doetinchem

Vragenformulier voor verzenden taxatieopdracht

Na het verzenden krijgt u een bevestiging in beeld. Mocht het verzenden om welke reden dan ook niet lukken, neemt u dan even telefonisch contact op.

Voor een juiste verzending dient u de uitkomst van het sommetje in te vullen.

Bij waarde na verbouwing is "Universele verbouwingsspecificatie" verplicht.

 

Ik begrijp dat dit een definitieve taxatieopdracht is en dat hier kosten aan verbonden zijn zoals vermeldt op de pagina taxatietarieven.

Ik begrijp dat ik akkoord ga met het verzenden van mijn gegevens en geeft toestemming in het kader van de AVG om de verstrekte gegevens te gebruiken voor de uitvoering van de overeenkomst tot opdracht. Mijn gegevens worden alleen bewaard voor zover dit wettelijk verplicht wordt door geldende regelgeving met betrekking tot het taxatiedossier.

U kunt benodigde informatie meezenden met uw aanvraag. U kunt hierbij denken aan stukken van de vereniging van eigenaars, verbouwingsspecificatie of een koop-/ aannemingsovereenkomst. Mocht dit niet lukken vanwege bestandsgrootte of hoeveelheid documenten kunt u ook via normale e-mail documenten nazenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

  Refresh Captcha  

Vul de uitkomst van het sommetje in.