Basis taxaties Doetinchem

Taxatie aanvragen

U kunt Basis Taxaties Doetinchem een taxatieopdracht geven door op de knop "Direct aanvragen" te klikken, via uw hypotheekadviseur of via de website van het NWWI.

Taxatieopdracht via onze website

Indien u ons direct een taxatieopdracht wilt geven klikt u op de knop "Direct aanvragen" onderaan deze pagina. U wordt naar het aanvraagformulier geleidt dat u geheel moet doorlopen om alle benodigde en veelal verplichte informatie te verstrekken. Zodra u alles hebt ingevuld drukt u op verzenden en gaan wij direct na binnenkomst van het formulier voor u aan de slag.

Via uw hypotheekadviseur of financieel planner

U kunt uw hypotheekadviseur of financieel planner vragen ons opdracht te geven. Uw adviseur weet precies welke gegevens nodig zijn voor de taxatieopdracht en welk type taxatie noodzakelijk is. Aanvragen via uw adviseur kan bijzonder handig zijn omdat de meeste adviseurs een eigen aansluiting hebben bij het validatie-instituut. Doordat ze een eigen aansluiting hebben ontvangen ze direct een bericht dat een taxatie is afgerond waardoor uw evt. hypotheekaanvraag sneller kan verlopen.

Taxatierapport aanvragen via het NWWI

Via het Nationaal Woning Waarde Instituut (NWWI) kunt u als particulier zelf een "Gevalideerd taxatierapport" aanvragen. Via de website van het NWWI kunt middels de knop "NWWI Rapport aanvragen" een taxatieopdracht geven aan Basis Taxaties Doetinchem. Zodra u de knop aanklikt krijgt een vergelijkbaar formulier als ons aanvraagformulier waarmee u alle benodigde gegevens kunt opgeven. U krijgt een lijst met beschikbare taxateurs te zien waaruit u ons kunt kiezen om de opdracht te verstrekken. Taxatie aanvragen Basistaxaties